Kategoriler

9 Şubat 2013 Cumartesi

Kore Sinemasından İnciler

My Sassy Girl 

     Kore filmi sevenlerin mutlaka seveceği bir film  My Sassy Girl. Benim Hırçın Kızım olarak Türkçe' ye çevrilmiş.

    İnternette kendi anılarını yayınlayan Kim, daha sonra bunu kitap haline getirmiş. My Sassy Girl' de aynı isimdeki bu romandan uyarlanmış. Zaten filmin bir kaç yerinde gönderme yapılıyor bu konuda.

     Adı üzerinde hırçın kızımız, pek bir naif erkek karakterimizle ilginç bir şekilde tanışır. Bayan karakter için hırçın demekle yetinemiyorum ne yazık ki. Bazı bazı psikopatlığı da yok değil hani. İlişkileri pek bilindik aşklardan olmasa da izleyenlerin çok romantik bulacağı sahneleri var. 

      Müzikleri de bir harika. Temptations' un My Girl şarkısı özellikle çok yakışmış. 

     Ben defalarca izledim ama doyamadım bu filme. Romantik komedi dalında izlediğim en güzel filmlerden biri. Bol bol romantizmine de komedisine de doyulacak hoş bir film.


Windstruck


     My Sassy Girl' den sonra WindStruck filmini de izlemenizi izlerim. Hırçın kızımız oynuyor bu filmde de. Birbirinin devam filmi gibi görülse de sadece karakterlerde hafif bir benzetme var o kadar. 

     O filmi de sevmeniz için küçük bir sebep vereyim. Tıklamanız yeterli :)


6 yorum:

  1. Korenın her turlu yapımına varım =)

    YanıtlaSil
  2. İyice merak etmeye başladım şu kore film ve dizilerini.o kadar güzel anlatmışsın ki,seveceğimden neredeyse eminim. Başlayacağım ama nerden? dur bakalım :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. My Sassy Girl' le başla bence çok eğlenceli bir film. İçimizdeki çocuksuluğa ve romantik ruhumuza dokunuveriyor çaktırmadan :))

      Sil
  3. Önerinle beraber Benim Hırçın Kızım' izledim ve bir harika. Çok güldüm, çok eğlendim. O dağdan dağa birbirlerine bağırırlarken hüzünlendim. Çok güzeldi. Beni bu filmle tanıştırdığın için çok teşekkür ederim. Diğer filmi de izleyeceğim en kısa zamanda :) sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim. Beğenmene sevindim. Diğer film için de bir video önermiştim o bölüme aşığım diyebilirim. Umarım sen de seversin. Keyifli seyirler dilerim. :)

      Sil