Kategoriler

27 Mart 2013 Çarşamba

Sleepless In Seattle ~ Sevginin Bağladıkları

Sevginin Bağladıkları

      Nostalji yapayım gecemi güzel bir filmle sonlandırayım diyerek Sleepless in Seattle filmini izledim. 93 yapımı filmin baş rollerini Tom Hanks ve Meg Ryan paylaşıyor. 90' ların romantik filmlerine bayılıyorum. Özellikle bu ikilinin filmlerinin ayrı bir yeri var bende.

     Filmin kısaca konusuna gelirsek;

     Sam ( Tom Hanks) bir tanecik sevdiğini, sevgili karısını kaybetmiştir. Oğluyla birlikte bu üzüntünün üstesinden gelmeye çalışsa da oğlu kadar başarılı olamamıştır. Bir gün filme ismini de veren radyo programını arayan oğlu sayesinde Sam duygularını ifade etmiş ve dikkat çekmiş olur. Yeni nişanlanan ve sürprizlerden uzak, monoton bir ilişki yürüten Annie ( Meg Ryan)' ye de bu radyo programı sayesinde sesini duyurmuş olur. Sam' in duygularından etkilenen Annie ve bir yerden hayata devam etmeye başlayan Sam'in hayatını izliyoruz filmde.

      Şarkılarıyla, 90' lar Amerika'sıyla çok hoş bir film Sevginin Bağladıkları. Benim gibi pijamalarını giyip, meyvesini yanına alıp eski filmleri izlemeyi sevenlerin güzel bir 2 saat geçireceğinizi düşünüyorum.

      Keyifli Seyirler Dilerim..

4 yorum:

  1. Guzel bir filme benziyor izlemek lazım teşekürler..

    YanıtlaSil
  2. Kolay gelsin... dünden bu yana kendime has bir özenle takip ettiğim blogdaki her hareket ve yorumu büyük bir keyife dönüştürdüm sayenizde, teşekkürler. ve hatırı sayılır filmler gördüm, bir kaçınıda izleyeceğim... bu düşüncelerimi ifade ederken, aynı samimi duygularla onun öncesindeki maksadım, bir kaç filmi tavsiye etmekten geçtiğinide açıkça ve gayri ihtiyari haklı olarak söylemek istiyorum. bu kadar uzatmamdaki neden - august rush ve venüs- filmleridir. bu bloga ve takipçilerine ayrı veaynı renkler katacağından şimdiden eminim. herkese mutlu günler, sevgiler, teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim:) August Rush ve Venüs'ü izlememiştim. Biraz araştırdım. Özellikle August Rush'a bayıldım (en kısa zamanda izleyeceğim). Başka önerileriniz varsa keyifle izleyebilirim. Sevgiler

      Sil