Kategoriler

6 Mayıs 2013 Pazartesi

Kitap Alışverişim 4

       Geçen haftayı oldukça uykusuz ve perişan bir şekilde geçirdim. Haftaya da aynı tempoyla devam edince oldukça karamsarlaşmıştım. Bu hafta da huzursuz ve mutsuz geçecek sanırım derken sabah gelen bir kargoyla gülücükler saçmaya başladım. Kitap siparişi verdiğimi unutmuşum okul ve çatalla kovalanasıca ödevleri yüzünden. İsyanıma burada son verip geçiyorum yeni kıymetlilerimi takdim etmeye..


      Güneşi Uyandıralım ve Delifişek'i Yazar Ayları etkinliği için aldım. Şuan okuduğum Şeker Portakalı'ndan sonra Zeze'nin serisini tamamlayacağım bu kitaplarla. 



     Dorian Gray'in Portresi'ni ne zamandır merak ediyordum. Okumak için sabırsızlanıyorum. Ve Jane Austen' ın "En sevdiğim kitabım" dediği Emma. Jane Austen, Sabahattin Ali'yle birlikte bu sene bütün kitaplarını bitirmek istediğim yazar. Emma yazarın okuyacağım 3. kitabı olacak.



     Bu kitabı bir blogerın güzel yorumuyla tanıdım ve o günden beri de okumak için can atıyorum. 



     Bu da alışveriş kulemin  güzel bir görüntüsü. Bu alışverişi komple Can Yayınları'na adamışım. Kitap alışverişine doyamıyorum. Okunacak binlerce güzel kitap ve kısa bir ömür varken bu açgözlülüğüm normal olsa gerek. Sizin bu kitaplar içinde okuduklarınız var mı? 


2 yorum:

  1. Güneşi Uyandıralım en sevdiğim kitaplardan biridir, çok etkilemişti beni. Can Yayınları'nın kitaplarını kaliteli buluyorum, umarım hepsini beğenirsin. Keyifli okumalar..

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim:) Ben de Can Yayınları'nı çok beğeniyorum. Klasikler için ilk baktığım yayınevi. Çok disiplinli çalışıyorlar ve çevirileri oldukça kaliteli kesinlikle.

    YanıtlaSil