Kategoriler

28 Ocak 2013 Pazartesi

Finalin 50 Tonu


     Geldik bir serinin daha sonuna. Seri hakkında yorumlarım bir kenara da (bir bayandan bunları duymak her ne kadar ironik olsa da ) bayanlar böyle kitaplar okuyup Bay Mükemmel' in var olduğunu sanıyorlar sonra da neden aşk yok diyorlar. Hem yakışıklı, hem 10 parmağında 10 marifet, hem kültürlü, hem zengin, hem aşık, hem üzerine titreyen (seni her şeyden korumaya çalışan), sen gideceksin diye ödü kopan, sensiz yapamayan, otoriterliği ve şefkati terazide dengelenmiş erkek henüz doğmadı ne yazık ki. Kitabı bitirdiğimde yazar erkek olsaydı Bay Grey acaba böyle bir hayat mı yaşardı diye düşünmeden edemedim.


     Türkiye' de vampir romanı furyasının süreklediği bir okuyucu kitlesi tarafından biraz erotik olmasının keyfi de sürülerek okunan bu kitapla ilgili Amerika' da enteresan kurslar açılmış. Kadınlar Ana olma peşinde, erkeklerini de Christian yapma derdinde.. Bununla ilgili araştırma ve haber videolarını izlediğimde gözlerimin fal taşı gibi açılmadığını söylersem yalan olur sanırım.


    Gel gelelim kitabın kendisine. Nedense bu tarz serilerde finali sağlam yapma telaşından mıdır, yazarın yavaş yavaş pişmeye başlamasından mıdır bilinmez son kitaplar daha güzel oluyor. Bir tutam aksiyon katılmış 2. kitabına göre bu kitapta aksiyon dozu daha yüksekti. Başarılı bir kitap olup olmadığı ilgiye bağlı ama " Bu çiftin işi gücü yok mu? Yatak odasından çıkarlar mı acaba artık?" diye diye, bayıla bayıla (ki iyi bir bayılma değildi bu) okuduğum erotik bölümler dışında vasatlıktan bir nebze çıkmayı başardı benim gözümde.


     Duyduğuma göre kitabın filmi de çıkıyormuş. Farklı isimler konuşulsa da genel kanı aşağıdaki kişiler yönünde. İzlemenin mide (kimileri için de yürek) gerektireceği bir film olacağı kesin.
 





1 yorum: