Kategoriler

1 Eylül 2013 Pazar

Mutluluk Paketi'm Geldi

         Etkinlik kapsamında Sevgili Özde yani Kiana'dan Notlar ile eşleşmiştik biz ve hediyelerim 3 gün önce gelmişti. Telefon kameramdaki sıkıntıyı anca çözebilince yazım gecikti. Benim hediyelerim ne yazık ki ona henüz ulaşamadı ama hafta içinde elinde olacak. Gecikmeden dolayı da çok mahcup oldum kendisine. Gelelim benim hediyelerime;




          Böyle güzel bir kutunun içinde geldi hediyelerim. Sadece kutuyu gönderse bile yeterdi sanırım benim için:) İnceliği için kendisine çok teşekkür ederim. Böyle güzel bir paketten de muhteşem hediyeler çıktı tabii ki..




         Dostoyevski' den Yeraltından Notlar'ı ne zamandır alıp, okumak istiyordum ki bana bu güzel kitabı hediye etmiş Özde.

         Küçük Kara Balık ise çocukluğumda severek okuduğum bende her zaman yeri ayrı bir kitaptı. Bir gün çocuğum olursa ilk okumasını istediğim kitaptır Küçük Kara Balık. Hediyem gelince bir kez daha okumamak olmaz diyerek tatilimde okumayı planlıyorum bu kitabı. 

        Ayracımın güzelliğine bakar mısınız:)  Şehir ve özel mimari temalı ayraçlara bayılıyorum. Ayraç koleksiyonumda en güzel yeri aldı bu ayraç.



        Yeşil çaylarım, pembe kalemim, güzel bir ojem ve yanında muhteşem bir defterim. Özde sanırım içimi okumuş benim. Çantamda her yere taşıyacağım tam da bu boyda bir deftere ihtiyaç duyuyordum. Bulunduğum yerde güzel bir defter bulmayı bırak defter bile bulamayınca, bu eksiğimi İstanbul'da tamamlarım diye düşünmüştüm. Üzerindeki baykuşları görür görmez aşık oldum defterime.

        Bir de post-it'ler var ki ne zamandır ufak boylarından almayı planlıyordum. Biten post-it'lerimden sonra kitap okurken zorlanmaya başlamıştım. Kitaplarımın içinde her daim saklı duracaklar:)

         Sevgili Özde'ye bu güzel hediyeleri için çok teşekkür ederim. Öyle güzel hediyeler göndermiş ki bana.. Kendisi de umarım benim gönderdiğim hediyeleri beğenir. 

Kitaplı, Keyifli ve Bol Hediyeli Günler..

9 yorum:

  1. hediyelerin çok güzel cnm güle güle kullan

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim bayıldım hediyelerime :))

      Sil
    2. Teşekkür ederim bayıldım hediyelerime :))

      Sil
  3. Paket adrese ulaşmış, çok sevindim...

    Bir de mektup yazmıştım, fakat onu koymayı unutmuşum:(

    Küçük Kara Balık çok önemlidir benim için. Ara ara okurum da...

    Ankaralı olduğum için Atakule'nin ayrı bir yeri var bende. Özellikle gece manzarası harikadır. Ayraç olarak bu güzelliği sunabildim sana.

    Diğer hediyelerse bir bakıma kendime alır gibi aldığım şeyler oldu. Özellikle defter çok hoşuma gitti. Baykuşlara ve ağaçlara ayrı bir beğenim olduğu için sanırım.

    Hepsini güle güle kullan... Bende hediye paketimi merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil